'Breng lichaam en geest in balans'

Contact:

Praktijk Reanda

Reanda van Rouendal

Petmolenstraat 2

1333 CR Almere

 

Tel.: 06 45 890 735 

E-mail: reanda@hetnet.nl 

Url: www.reanda.nl 

KvK: 53757122 

BTW: 129870560B01


 Praktijk Reanda op Facebook

Energetische massage

Boek een heerlijke rustgevende energetische massage voor € 35,00

Volle maan:

De eerste volgende volle maan is:
maandag 21 januari 2019

Helend spelen met Qi

Helend spelen met Qi:  een-daagse workshop door Tilla van Opstal op Zaterdag 23 maart 2019.  Lees verder........

Chi Neng Qigong voor kinderen


Kinderen zijn beter gefocust, rustiger en krijgen meer zelfvertrouwen door het beoefenen van Chi Neng Qigong. Ze voelen zich goed in hun vel en kunnen op een prettige manier met anderen omgaan. Het grote voordeel van Chi Neng Qigong voor kinderen, leerkrachten en begeleiders is dat de oefeningen kort, eenvoudig en overal te doen zijn zonder extra hulpmiddelen. De oefeningen zijn voor alle leeftijden, van de hele kleintjes vanaf 4 jaar tot en met de jongvolwassenen van ongeveer 15 jaar. 


Meditatie voor kinderen

Rust is heel belangrijk voor ons. Dat geldt ook voor onze kinderen. Kinderlevens kunnen druk zijn en vol met prikkels. Soms kan een eenvoudige meditatieoefening, overdag of voor het slapen gaan, net wat meer ontspanning geven. 


Werkwijze

Een les voor kinderen duurt 60 minuten en is meestal een combinatie van Qigong, meditatie en creatief bezig zijn. Het doel van de lessen is het kind zijn/haar eigen kwaliteiten en mogelijkheden te laten ontdekken en deze te kunnen inzetten, ook in moeilijkere situaties. Het kind zal zich beter in haar/zijn vel gaan voelen en meer in balans komen.


Ieder kind is een individu. Ik stem mij af op het kind zelf om op die manier per kind de juiste inhoud en de aangepaste lescombinatie te kunnen geven, zodat het voor het kind het meeste resultaat oplevert. Er wordt lesgegeven in groepsverband van maximaal 4 kinderen, maar ook individueel.


Bovenstaande werkwijze is krachtig: met 8 tot 10 lessen zijn de meeste kinderen in staat meer in balans verder te kunnen. Het eindresultaat hangt mede af van de bereidheid van het kind om te willen veranderen en de ondersteuning vanuit de directe omgeving.


De lessen voor de kinderen worden doorgaans om de twee weken gegeven en vinden plaats op een locatie waar geen wachtruimte is.  Daarom is het is de bedoeling dat u uw kind brengt en ophaalt.