'Breng lichaam en geest in balans'

Contact:

Praktijk Reanda

Reanda van Rouendal

Petmolenstraat 2

1333 CR Almere

 

Tel.: 06 45 890 735 

E-mail: reanda@hetnet.nl 

Url: www.reanda.nl 

KvK: 53757122 

BTW: 129870560B01


 Praktijk Reanda op Facebook

Energetische massage

Boek een heerlijke rustgevende energetische massage voor € 35,00

Volle maan:

De eerste volgende volle maan is:
zaterdag 22 december 2018

Helend spelen met Qi

Helend spelen met Qi:  een-daagse workshop door Tilla van Opstal op Zaterdag 23 maart 2019.  Lees verder........

Chi Neng Qigong


Chi Neng Qigong is een eenvoudige maar zeer effectieve bewegingsleer die toegankelijk is voor iedereen, jong, oud met of zonder lichamelijke beperking. 

Chi/Qi betekent energie, Gong staat voor oefening en Neng voor potentieel. 


Samenvattend: je traint de vaardigheid om je eigen levensenergie te beheersen. Bij Chi Neng Qigong werk je aan het uitwisselen van je energie met de energie van de natuur en het universum. Door het bewust inzetten van je mind (je gedachten) versterkt deze uitwisseling waardoor blokkades oplossen, je  innerlijke rust ervaart, met stress kunt omgaan, je concentratievermogen verbetert, de pijn vermindert enzovoort... 


Het doel van de Chi Neng Qigong is het hebben van een gezonde geest in een gezond lichaam. Je bereikt dit doel door het dagelijks doen van de oefeningen. 


De oefeningen zijn rustige, eenvoudige bewegingen, zeer makkelijk te leren. In 8 lessen zijn de basisoefeningen al te leren zodat je deze thuis kunt beoefenen. Met een investering van ca. 20 minuten per dag geef je je lichaam en geest al een dagelijkse onderhoudsbeurt. 


Door de geweldige resultaten die ikzelf heb behaald met het beoefenen van Chi Neng Qigong is Chi Neng Qigong onderdeel van mijn levensvorm geworden en wil ik die graag delen met iedereen. 


Het 21-dagen programma Chi Neng Qigong - De meest gestelde vragen (Bron: www.genezendvermogen.nl)