'Breng lichaam en geest in balans'

Contact:

Praktijk Reanda

Reanda van Rouendal

Petmolenstraat 2

1333 CR Almere

 

Tel.: 06 45 890 735 

E-mail: reanda@hetnet.nl 

Url: www.reanda.nl 

KvK: 53757122 

BTW: 129870560B01


 Praktijk Reanda op Facebook

Energetische massage

Boek een heerlijke rustgevende energetische massage voor € 35,00

Volle maan:

De eerste volgende volle maan is:
maandag 21 januari 2019

Helend spelen met Qi

Helend spelen met Qi:  een-daagse workshop door Tilla van Opstal op Zaterdag 23 maart 2019.  Lees verder........

Technieken:


Mediteren: 

Mediteren is een techniek die je lichaam en je geest in staat stelt om te ontspannen. Het kan je verlossen van onnodige gedachten waardoor je een helderder overzicht kunt krijgen over jezelf en de processen waarin je zit. 


Healing: 

Healing staat voor helen. Met de kracht van genezende energie mag je geven en ontvangen waardoor er een helingsproces ontstaat. Het delen van de energie gebeurt door middel van handoplegging op het lichaam maar ook door het schoonmaken van je aura en deze te laten vullen met je eigen energie.


Access BarsTM sessie: 

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Deze methode geeft je de kans om alles los te laten.


Reading: 

Readen staat voor lezen. Bij een reading ontvang en voel ik beelden en of kleuren die naar voren komen in je aura en of je chakra's. Door deze ervaringen samen te delen kan er een beter inzicht ontstaan in je processen, patronen en situaties.


Energetische massage: 

Bij een energetische massage wordt het lichaam op een natuurlijke manier van stress bevrijd. Deze massage is vooral bedoeld om je energie weer te voelen en deze te laten stromen. Je wordt onbewust gestimuleerd om de energiekanalen in je lichaam te openen, deze weer vrij te maken en de blokkerende energie af te voeren. Ik maak gebruik van zachte, lange 'strijkingen'  met de handen of vingertoppen, dus geen pijnlijke spiermassage.