'Breng lichaam en geest in balans'

Contact:

Praktijk Reanda

Reanda van Rouendal

Petmolenstraat 2

1333 CR Almere

 

Tel.: 06 45 890 735 

E-mail: reanda@hetnet.nl 

Url: www.reanda.nl 

KvK: 53757122 

BTW: 129870560B01


 Praktijk Reanda op Facebook

Energetische massage

Boek een heerlijke rustgevende energetische massage voor € 35,00

Volle maan:

De eerste volgende volle maan is:
zaterdag 22 december 2018

Helend spelen met Qi

Helend spelen met Qi:  een-daagse workshop door Tilla van Opstal op Zaterdag 23 maart 2019.  Lees verder........

Lessen/Sessies


Healing/Reading sessie:

Op aanvraag geef ik een sessie die kan bestaan uit één van de technieken (zie technieken) of een combinatie daarvan. Tijdens de sessie kun je de ervaring hebben dat er helderheid komt of veranderingen in gang worden gezet, maar de energieën doen het werk zowel op bewust als op onbewust niveau. Ook later kan het doorwerken. Aangezien we allemaal uniek zijn, dient de kracht van de energieen zich bij iedereen aan in een andere vorm.


Reiki behandeling:

Tijdens de behandeling leg ik mijn handen in verschillende posities op het lichaam, hierdoor wordt extra energie naar de plek gestuurd en kan pijn op lichamelijk en of emotioneel niveau verminderen of zelfs verdwijnen. De behandeling wordt zittend of liggend ondergaan met kleding aan.


Access BarsTM sessie: 

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Deze methode geeft je de kans om alles los te laten.


Chi Neng Qigong:

Wekelijks geef ik Chi Neng Qigong lessen in kleine groepjes zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Ook is het mogelijk een privé les aan te vragen. 

Je leert in ongeveer 8 lessen van 5 kwartier de basisoefeningen van Chi Neng Qigong en vanuit deze basis zou je thuis met behulp van de Chi Neng Qigong level 1 cd dagelijks verder kunnen gaan met je oefeningen. Graag hoop ik je te mogen verwelkomen in de Chi Neng Qigong lessen en je zult merken dat Chi Neng Qigong je aanzienlijk meer te bieden heeft dan alleen wat oefeningen.